Advokat Tine Hessner Prip

Referencer

Lennart

"Yderst professionelt – styr på tingene"

Tine har håndteret min sag yderst professionelt. Med hende ved min side har der været styr på tingene, og hun er velforberedt ned til mindste detalje. Kan varmt anbefale hende.

Allan Johansen

"Imødekommende ekspert/advokat"

Jeg havde et spørgsmål omkring skilsmissebørn/bopælsadresse og blev indenfor meget kort tid ringet op af en sød og imødekommende ekspert/advokat, der afklarede mit spørgsmål og gav mig yderligere tryghed og viden om sagen.

Så dejligt og stærkt anbefalelsesværdigt. Tak!

Sara Brejner

"Stor respekt herfra"

Helt igennem fantastik. Hun er behagelig og nede på jorden. Familieorienteret og har barnets bedste for øje. Min famile og min søn har fået den ro og stabilitet jeg søgte. Min søn er opblomstret og har fået lov til bare at være barn igen.
Tine søger ikke konflikter men ro og samarbejde.
Og det er til trods for, at der er alt andet end samarbejde eller enighed mellem parterne.
Hun får tingene gennemført efter planen og hele tiden med barnet som prioritet.
Jeg har netop af den grund, den største respekt for Tine.
Jeg kan på alle måder anbefale Tine Hessner.

Elena Rasmussen

"Rigtig god oplevelse"

Det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut.
Tine hessner Prip er sindssygt dygtigt til at understøtte en, og er med til at skabe tryghed og ro i presset situationer, de mange års erfaring er ikke for ingenting!
Et trygt og rolig miljø, ligesom man har brug for når det gælder sager om ens kæreste eje.

Sabina Popovich

"Helt igennem fantastisk advokat"

Tine er en helt igennem fantastisk advokat, der kan sit kram. Hun er ærlig og siger fra start af, om hun kan hjælpe en eller ej og går hun ind i din sag, er det med hele sit jeg.

Mine støreste anbefalinger herfra.

Diana Juliussen

"Pålidelig, dygtig og skarp"

Har benyttet denne familieadvokat i flere år i vores virksomhed til sager vedr. Forældremyndighed, samvær og bopæl.
Hun har endnu ikke tabt en sag for vores kunder.
En advokat, der er jordnær, sød og meget dygtig på sit felt.
Klart anbefalelsesværdig.

Christina Rebecca Fincke

"forståelse og medfølelse"

Jeg må sige, at den støtte, hjælp og rådgivning Advokat Tine og advokatsekretær Mette har givet os har været uvurderlig! Vi er så taknemmelig for den tid I investerer i os, det har bestemt skabt tryghed og givet ny energi for os som familie I en svær periode som dette. Vi føler i den grad forståelse og medfølelse fra Tines side. Hun er selv mor og det skaber et tæt bånd mellem os som forældre-  og så er Tine en haj til sager som denne.
Tine og Mette er det perfekte dream-team og sætter sig 100% ind i alle detaljer.

Anonym

"Stor faglighed og engagement"

Tine, du fortjener meget stor ros for din rolige og personlige stil. Ikke nok med en stor faglighed og engagement har du igen og igen vist en inspirerende indlevelsesevne, som jeg oplever du formidler kompetent og sikkert gennem “ren og omsorgsfuld” tale og formår derigennem at dreje perspektivet (…). Jeg står nu stærkere, klogere og kan være mig selv bekendt takket være din store faglighed og din fantastiske indlevende, tillidsskabende og omsorgsfulde personlighed (…). Tusind, tusind tak. Bedre familieadvokat finder man ikke.

Marianne Mundt

"Jeg har følt mig 100% tryg"

Jeg har brugt Tine igennem min sag om bopæl og forældremyndighed. Hele vejen igennem forløbet, har jeg følt mig 100% tryg. Der er blevet lyttet på mine fustrationer og jeg har altid kunne ringe eller skrive om de mest underligste svar og har altid fået svar på mine spørgsmål. Tine har formodet både i statsforvaltningen og retten til at føle mig helt afslappet og i trygge hænder. Jeg kan kun anbefale Tine som advokat og jeg kunne aldrig forstille mig andre end at bruge Tine hvis behovet er der. Klart et møde med Tine er det hele værd

Thomas Steffensen

"Fantastisk god og objektiv rådgivning"

Uvuderlig hjælp. Fantastisk god og objektiv vejledning i forbindelse med samværssag i Statsforvaltningen.
Altid til rådighed til at snakke de seneste oplysninger igennem og få skabt ro og overblik i en sag, der ellers er præget af mange følelser.

Susanne Pedersen

"Rart at møde et menneske og ikke et jakkesæt"

Tak Tine. Det var ikke rart da det hele gik i hårdknude, men da jeg stod i en situation hvor en advokat var den sidste udvej, var det rart at møde et menneske og ikke kun et jakkesæt.

Ulla Damsgaard

"Empatisk Advokat"

Tine er tillidsskabende og nærværende, hun udviser altid empati, og hun er meget skarp og klar i sin kommunikation man er ikke i tvivl om hvad hun mener.
Tines faglighed kan der ikke stilles spørgsmålstegn ved, og jeg vil aldrig tøve med at anbefale Tine, hverken privat eller i mit job.

Kathrine Schade

"Kontant, kompetent, realistisk og empatisk"

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefaler Tine er kontant, kompetent, realistisk og ikke mindst empatisk, meget mere kan man ikke bede om hos en familieadvokat. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

Står du i en svær situation?

Udfyld nedenstående, og vi kontakter dig hurtigst muligt.